2011年12月3日土曜日

Four Seasons That Enrich Japanese Life 日本の生活に彩りを添える四季

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As it is located in a temperate zone the island of Japan, especially its central area, has four seasons of almost equal  length.
日本列島、特に中心部は温帯に位置していることから、ほぼ等しく四季があります。

Japanese incorporate these seasons into their lives.
日本人は季節を生活に取り入れています。

They go out to view cherry blossoms in spring and autumn leaves in fall, enjoy leisure activities by the sea and in the mountains in summer and snow sports in winter.
春には桜を、秋には紅葉を見に出かけ、夏には海や山の、冬には雪のレジャーを楽しみます。

Furthermore, Japanese also enjoy a variety of seasonal fare such as bamboo shoots in spring, soumen noodles in summer, chestnuts in fall and nabe (soup) in winter.
また、春には竹の子、夏にはそうめん、秋には栗、冬には鍋といった具合に、さまざまな季節の料理も味わいます。

They also enjoy seasonal clothing like yukata in summer.
夏にはゆかたを着るなど、季節の服装も楽しみます。

Japan’s four seasons have an important role in enriching the lives of Japanese.
日本の四季は日本人の生活に彩りを添える大切な役割を果たして います。

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